TERMENI & CONDIȚII

Tot ce citiți pe derdelus.ro este subiectiv și orientativ. Nu cerem nimănui, sub nici o formă, să ne urmeze exemplul în materie de alegerea echipamentului, a destinației, a perioadei sau în orice alte privințe.

Încercăm să dăm informații cât mai complete și cât mai precise, dar chiar și așa situația din teren poate fi alta decât cea relatată de noi. Mai ales când vine vorba de condiții meteo, starea zăpezii, tarife, acces șamd.

Nu ne place spam-ul, cum sigur nici vouă, așa că nu îl practicăm sub nici o formă. Datele pe care le colectăm de la utilizatori sunt confidențiale și le folosim doar pentru uzul intern. Niciodată o adresă de mail sau alt tip de date personale nu vor ajunge la vreun terț. Vom prezenta doar rapoarte de analytics cu informații cu caracter general.

Este interzisă reproducerea, fie și parțială, a materialelor pe care le găsiți pe site fără acordul scris al măcar unui membru al echipei. Răspundem repede și clar oricăror solicitări pe care le primim prin formularul de contact.