Ne-am întors

BY 13 December 2015 OPINII

IMG_1436

Din nou, s-ar putea zice. De fapt unde să fi plecat? Sigur e un lucru: avem un site nou și asta e cel mai important în momentul ăsta. Chiar dacă venim după o pauză destul de lungă.

De ce un site nou? Pentru că, după ceva ani în care am început cu scrisul, am continuat cu tabere, cu evenimente și cu diverse alte lucruri, am revenit la scris. E un fel de back to the roots, deși în fond nu s-a schimbat nimic. Tot ce veți găsi aici va fi “cu pasiune despre zăpadă”. Doar că pasiunile noastre sunt mai clare: mai mult backcountry și freeride, nu că ar fi fost puțin în anii trecuți. Motive sunt multe, dar până la urmă ține de pasiunea despre care vorbeam mai sus.

De ce mai există site-ul ăsta? Altă întrebare pusă de prieteni. Răspunsul e simplu: pentru că sunt cel puțin 2 oameni care cred că ce scriu ei poate fi interesant pentru un oarecare număr de oameni. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine, dar nu traficul va fi obiectivul nostru, asta e sigur.

Ca și în trecut, vom scrie numai despre ce am schiat/ pus mână/ văzut cu ochii noștri. Vom scrie foarte subiectiv și foarte sincer, că altcumva nu știm cum. Nu vom căuta să supărăm pe cineva, dar probabil că o vom face din când în când.

Articolele vechi există, cel puțin cele mai multe dintre ele. Le vom scoate de la naftalină și le vom aduce la zi pe cele care mai sunt relevante. Într-o versiune anterioară, site-ul a fost atacat de mai multe ori, iar unul dintre atacuri a lăsat urme vizibile – o parte din articole au fost șterse cu totul. Dar despre asta cu altă ocazie, eventual.

Ne mai vedem pe Facebook, ne mai vedem pe Instagram, ne mai vedem pe la zăpadă.


    COMMENTS (4)

Comments are closed.