Snow Makes Us Happy
 

La Winter’s Finest s-a dat un Salomon BBR

La Winter’s Finest s-a dat un Salomon BBR

Ieri, marți 13, Dan Brăteanu a câștigat o pereche de Salomon BBR 7.5. Prima pereche care vine în România pe canal oficial de distribuție. Cum? A înscris un film cu el pe schiuri în concursul Winter’s Finest organizat de Wintermag, votat de public și în cele din urmă ales de un juriu.

Au fost 21 de filme înscrise, din care știam deja o parte. Am fost foarte plăcut surprins să descopăr câteva filme noi foarte bune, sau mai bune în raport cu așteptările pe care le aveam. Statisticile spun că au fost în total 6000 de afișări și 3000 de voturi. Pentru un concurs care vine pe o nișă atât de mică, cifrele mi se par foarte bune și încurajatoare, iar Wintermag merită multe felicitări.

Votul publicului a dat un top10 al filmelor înscrise, din care juriu a stabilit câștigătorii. Juriul a fost format din Andrei (Wintermag), Rareș și Popika (Skivirus) și yours trully. Ca să știți pe cine să luați pe cric dacă nu vă place decizia. Inițial urmăream un singur câștigător, dar în cele din urmă Andrei a decis să pună la bătaie încă 5 tricouri Wintermag, ediție limitată și specială. Big ups!

Personal, am fost interesat de mai multe criterii, mă voi rezuma la cele mai importante. În primul rând am vrut să văd filmări cu oameni care se dau și care o fac cu plăcere și pasiune – am vrut să văd multă mișcare, mult schi, multă zăpadă. Apoi a contat calitatea filmării. Al treilea crieriu a fost montajul – cut-uri, muzică, sincroane, etc. Doar al treilea criteriu, pentru că a fost o competiție pentru amatori în ale montajului.

Trăgând linie, sunt foarte încântat că filmul meu preferat a fost și cel câștigător. Foarte aproape de premiu au fost Cătă Roto, Răzvan Zaharie, Fox, Gabriel Octavian Simon, Octavian Grecu – fix cei care au primit tricourile.

În fine, filmul câștigător este mai jos.

Și anunțul oficial al lui Andrei.

Pe același subiect:

Comenteaza cu Facebook

comentarii