logo-color

Avem două lucruri care nouă ne plac foarte mult și ni s-au părut utile. Sper să fiți de aceeași părere. În ordinea în care le vedeți, probabil, pe site avem un widget numit Where2Ski și o secțiune de Q&A.

Where2Ski e vizibil în orice pagină ai fi, pe coloana din dreapta. Pe scurt, e comparator de stațiuni și e un partenriat cu site-ul Where2Ski, proiect care ne-a plăcut foarte mult când l-am văzut, pe care îl folosim destul de des și pe care vrem să îl sprijinim cât putem. Alegi două stațiuni din listă, click pe “Compare” și apar câteva informații esențiale: altitudinea maximă și minimă, diferența de nivel, numărul de km de pârtie, total și pe tipuri de pârtie (albastre/ roșii/ negre), numărul de instalații și prețul de bază al unui skipass pe 6 zile.

Pentru o nouă interogare poți apăsa “New”, iar pentru o comparație mai detaliată și cu mai multe stațiuni poți încerca direct site-ul www.where2ski.net. Simplu, ușor, elegant. Și foarte util dacă vrei să găsești repede câteva informații de bază.

Q&A e un fel de forum extrem de simplu. Are doar două funcții: voi, cititorii, puteți pune o întrebare, iar noi, echipa Derdeluș, răspundem cât de repede și de bine putem. Și, după cum probabil cei mai vechi știu, ne străduim foarte mult. Și o facem cu maximă plăcere.